Edukacja
Moje początki z dietetyką sięgają 1 października 2010 r., kiedy rozpoczęłam studia licencjackie w Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego.
Były to zarazem ciężkie, ale i wyjątkowe 3 lata mojego życia. Wiele godzin spędzonych nad książkami zaowocowało wiedzą z zakresu dietetyki,
w szczególności dietetyki klinicznej. Godziny spędzone na praktykach w renomowanych krakowskich klinikach, pozwoliły przekuć teorię w praktykę. Pierwsze doświadczenie zdobyłam m.in. w Klinice Chorób Metabolicznych i Klinice Endokrynologii Szpitala Uniwersyteckiego w Krakowie.
Kolejnym etapem mojej ścieżki kształcenia było ukończenie w 2015 r. studiów magisterskich na Uniwersytecie Jagiellońskim. W tym czasie poszerzałam swoją wiedzę z zakresu dietetyki klinicznej odbywając praktyki m.in. w Klinice Gastroenterologii, Hepatologii i Chorób Zakaźnych, a także w Uniwersyteckim Szpitalu Dziecięcym w Krakowie.
Od momentu rozpoczęcia studiów stale poszerzałam swoją wiedzę uczestnicząc w licznych konferencjach, zarówno, jako słuchacz jak i prelegent.